Miért jó perverznek lenni?

Nem mondom, hogy az ember minden egyes pillanatában perverz kell legyen, de néha jó annak lenni. Komolyan. Eltérni a sablontól kellemesen izgalmas és adrenalin dús. Nehogy valaki megtudja állapot, de amíg biztonságban van a titok, addig nincs gond. Ennyit meg lehet engedni a belső démonnak, hogy jól érezze magát. Nem is kérdem meg, hogy ki az aki soha se volt perverz. Kár lenne itt most hazudozni. De most egy kicsit tudományosan. Magyarázza már meg valaki, hogy miért jó perverznek lenni?

the6er

 

~ Szerző: the6er - január 18, 2008.

8 hozzászólás to “Miért jó perverznek lenni?”

  1. mert kijon beloled az allat, es minden pasi beindul attol.es mert joooooooooooooo…:-D

  2. szoszi jössssssszzzzz basssszzzzni???ha lenne perverzség mérőm ki akadna tőlem!!!!!!

  3. amiért szarni is jó.
    mert természetes, mert muszáj,
    de nem muszáj a fél világ tudjon róla,
    hogy mikor, mennyit és hogyan.

  4. én csak azért szeretek annak lenni, mert szórakoztatom vele magam. Kurva viccesnek tartom. És a spanoknak is tetszik, jót röhögnek ha pölö látványosan megnézem a szembejövő picsa mellét, és szólok neki valamit. Nameg van ameik csajnak bejön ha ajánlatot teszek neki arra h leszopjon. Merthát, jó csajnak érezheti magát attól, hogy foglalkoznak vele. Igen lehet így csajozni!! Csak amire figyelj, ha kurvaperverzen nyomod: egy idő után megunják, és fárasztó leszel számukra, vagy még aznap este, vagy nem. üdv

  5. note de magas ennek a blognak a szinvonala (s bar veletlenul toppantam ide) ha tul magasnak erzem az iq szintem jovok ide korrigalni…

  6. Neha az ember is kiengedi magabol az alatot!
    Aki nem gyakorolja az onuralmat, az gyakrabban perverz.
    A fegyelmezettseg az eber erenye, az allat, az…oszton, stb.

  7. Az ember azon vágya, hogy ismerje önmagát, és a késztetés arra nézve mi is az ami valódi. Legalábbis aki elkezdi kutatni a témát nagyon ingoványos talajra téved. A lélektani rész a belső démonok világa, a vallásosság, egészen az ókori időkig vissza térve meg találja azt az árnyékot ami végig kiéri egész történelmünk rejtett hálózatát. a populista, vagy polgári szintre emelt, és szinte már divatot irányzattá váló káosz erők, olyan szépen ,és szinte elegánsan kebelezi be a ma élő társadalom normákat, hogy az már számomra csodálattal, és áhítat érzéseit kelti. ugyan akkor félelmetes. A perverzió számomra, és meg figyeléseim alapján valaminek a következménye, egy határ, egy olyan határ ami két dolog között van, illetve meg reked, de ez már ismeretes. amit alkalmaznak az üzleti világban a kereskedők, és egyéb területen. Lebegtetés.. több infót meg tudni. hogyan tudom érvényesíteni a szándékomat. De erre már 9-5 ezer éve figyelmeztetnek, de az ember nem figyel ezekre, sőt elpusztítja ezeket az erőket akik megzabolázni képesek a káosz erőket. A perverzió következmény, és nem cél. mint mikor a parlagon heverő területen a gyom mag jelenik. A társadalomban akik a lelki egészségünkért lenne felelős maga is perverz. Sodoma-Gomorra. Érezte már valaki milyen az amikor olyat tesz ami nem helyes. Olyan mint valami robbanás, már fel sem tűnik.
    Az embereket összekötő metafizikai kapocs, szál szakadozik. PÉLDA: A lányoknál az anyaság szégyenletes dolog. az ember minősége állati szintre süllyed…de még arra sem….lentébbre. a folyamat ezer éve tart.Perverzió, nevezzük át és máris könnyebben lehet csomagolni……. régi módi…ismerős….. ez a fertő…..szerelem,és igaz mondás……ahogyan Merlin mondta minden körülmény között… mert ami őszinte legyen igaz, és ami igaz legyen valódi…..szerintem….

  8. Horror és por-no egyben szétbaszlak egy baltával…Apoliner..Sademárki..a középkori kinzások az egyház a valatás…. a perverzió csúcs hadosztájai, és egyetemei. a lélektani hadviselés profeszorai. teret engedni a démonoknak,,,,,???????vagy meg lovagolni, és meg szelídíteni?????
    valahogy be kell illeszkedni ebbe a fertőbe….. de mennyire?????

Hozzászólás