Szar blogok és jó blogok – elnézést

Elnézést kérek Felméri Pétertől a szóban forgó bejegyzés miatt. Amit egy valaki leír ebben a blogban nem feltétlenül tükrözi mindegyikünk véleményét.

Captain B.

 

~ Szerző: captainb - július 20, 2007.

3 hozzászólás to “Szar blogok és jó blogok – elnézést”

  1. Húha! Ritka egy kemény blog ez, gyerekek! Mondhatni egyéni. Hogyan is van ez? Tehát ha valamelyiketek bejegyzése történetesen nem mindig tükrözné a blogtárs véleményét is, akkor mindig a másik kér majd bocsánatot az elõbbi véleményéért?

    Méghogy “szar blogok és jó blogok”:D LOL:D

  2. Mivel ezt a blogot többen szerkesztjük, ezzel a bejegyzésemmel csak azt akartam kihangsúlyozni, hogy egyikünk véleménye nem tükrözi feltétlenül mindnyájunk közös véleményét.

    De természetesen szívesen meghallgatjuk a véleményedet a blogunkról, ha ezt esetleg kifejtenéd.

  3. Az eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy a blogot többen szerkesztitek:) Bizony, szép dolog is ám az ilyen. Viszont egy blogtárs különvéleményéért elnézést kérni, szerintem nagyon szokatlan dolog. Vagy úgy általában olyasmiért kérni elnézést, ami kihangsúlyozottan nem saját személyes vélemény. Márpedig te azt tetted: nem csak bejelentetted, hogy a véleményed nem feltétlenül minden esetben egyezik a másikéval, hanem egyenesen még elnézést is kértél érte. Így pedig már olyan “Scusi! … bambino stupido” íze lett az egésznek. Hát blogtársiasság az ilyen?:)

    A magam véleményét a blogotokról nem tartom annyira fontosnak, hogy azt a tieitekhez hazonlóan, érdemes is volna kifejtenem. Meg aztán ugye, esetleg majd ki kérne bocsánatot érte … helyettem? 🙂

Hozzászólás